Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0495.13611 ΣΕΤ 6 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΕΚΡΟΥ ΚΟΥΤΙΑ

0495.13611 ΣΕΤ 6 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΕΚΡΟΥ ΚΟΥΤΙΑ
0495.13611 ΣΕΤ 6 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΕΚΡΟΥ ΚΟΥΤΙΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σετ από 3 καπελιέρες και 3 στρογγυλά κουτάκια, όλα από καλής ποιότητας γυαλιστερό χαρτόνι, σε χρώμα εκρού. Κατάλληλα για δημιουργικές διακοσμήσεις, ιδανικά για ιδιαίτερες και εντυπωσιακές βαπτίσεις. Διαστάσεις: α. 51x22 cm β. 48x20 cm γ. 45x18 cm 3 μικρά: 20x8 cm Η τιμή αφορά το ένα σετ και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Mετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 0495.13611
Σετ από 3 καπελιέρες και 3 στρογγυλά κουτάκια, όλα από καλής ποιότητας χαρτόνι, σε χρώμα λευκό με μπλε καρώ καπάκι. Κατάλληλα για δημιουργικές διακο..
Σετ από 3 καπελιέρες και 3 στρογγυλά κουτάκια, όλα από καλής ποιότητας χαρτόνι, σε χρώμα λευκό με φούξια καρώ καπάκι. Κατάλληλα για δημιουργικές δι..
Σετ από 3 καπελιέρες και 3 στρογγυλά κουτάκια, όλα από καλής ποιότητας χαρτόνι, σε χρώμα λευκό με ροζ καρώ καπάκι. Κατάλληλα για δημιουργικές διακοσ..
Σετ από 3 καπελιέρες και 3 στρογγυλά κουτάκια, όλα από καλής ποιότητας χαρτόνι, σε χρώμα λευκό με σιέλ καρώ καπάκι. Κατάλληλα για δημιουργικές διακο..
Σετ από 3 καπελιέρες και 3 στρογγυλά κουτάκια, όλα από καλής ποιότητας χαρτόνι, σε χρώμα λευκό με καπάκι ροζ με λευκά πουά. Κατάλληλα για δημιουργι..
0495.13643 ΣΕΤ 6 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΡΟΖ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΠΑΚΙ
Χαμηλή διαθεσιμότητα
Σετ από 3 καπελιέρες και 3 στρογγυλά κουτάκια, όλα από καλής ποιότητας χαρτόνι, σε χρώμα ροζ με λευκό καπάκι. Κατάλληλα για δημιουργικές διακοσμήσει..
0692.22610 ΚΟΥΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΣΑΤΕΝ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Νέο
Κουτί στεφάνων πολυτελείας λευκό, με καπάκι και εσωτερικό ντυμένο με σατέν. Εξαιρετικής αισθητικής, ιδανικό για ιδιαίτερους και εντυπωσιακούς ..
Σετ από 3 καπελιέρες και 3 στρογγυλά κουτάκια, όλα φτιαγμένα από χαρτόνι, σε χρώμα λευκό. Τα μεγάλα κουτιά έχουν κορδόνι για εύκολη χρήση. Κατάλληλα..
Κουτί δώρου πολυτελείας κόκκινο, από εξαιρετικής ποιότητας χαρτόνι, με έτοιμο φιόγκο. Ιδανικό για οποιαδήποτε περίσταση, προσδίδει αξία σε ό,τι συσκευ..
Κουτί δώρου πολυτελείας, από εξαιρετικής ποιότητας χαρτόνι, διακοσμημένο με υφασμάτινο φιόγκο για κομψή εμφάνιση και ευχετήριο καρτελάκι. Διατίθεται σ..
Κουτιά δώρου πολυτελείας, από εξαιρετικής ποιότητας χαρτόνι, με διάφανο καπάκι, έτοιμο φιόγκο από κορδέλα σατέν και κάρτα με ευχές. Συμπεριλαμβάνεται ..
Κουτιά δώρου πολυτελείας, από εξαιρετικής ποιότητας χαρτόνι, με διάφανο καπάκι, έτοιμο φιόγκο από κορδέλα σατέν και κάρτα με ευχές. Συμπεριλαμβάνεται ..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.