Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0326.17920 ΚΑΜΕΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΗ

0326.17920 ΚΑΜΕΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΗ
Εξαντλήθηκε
0326.17920 ΚΑΜΕΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χρωματιστό πολυεστερικό καμέο τοποθετημένο σε χρυσή μεταλλική βάση. Διαθέσιμο σε σετ 4 διαφορετικών χρωμάτων και συσκευασία 12 τεμαχίων. Κομψό διακοσμητικό, ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές. Διαστάσεις: 18x25 mm. Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός Προϊόντος: 0326.17920
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 12 τεμ.
Κρεμαστή μεταλλική καρδιά σε χρώμα vintage χρυσό, με κορδόνι από λινάτσα, σε συσκευασία 4 τεμαχίων. Κομψό δώρο, κατάλληλο για δημιουργικές διακοσμήσ..
Κρεμαστό μεταλλικό διακοσμητικό με χαραγμένη καρδιά σε χρώμα vintage χρυσό, με κορδόνι από λινάτσα, σε συσκευασία 4 τεμαχίων. Κομψό δώρο, κατάλληλο ..
0326.17322 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑ VINTAGE ΧΡΥΣΟ
Εξαντλήθηκε
Κρεμαστό μεταλλικό διακοσμητικό με χαραγμένο δέντρο ζωής σε χρώμα vintage χρυσό, με κορδόνι από λινάτσα, σε συσκευασία 3 τεμαχίων. Κομψό δώρο, κατάλλη..
Κρεμαστό μεταλλικό διακοσμητικό σε χρώμα vintage χρυσό, με κορδόνι από λινάτσα, σε συσκευασία 4 τεμαχίων. Κομψό δώρο, κατάλληλο για δημιουργικές δια..
0326.17326 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑ VINTAGE ΧΡΥΣΟ
Εξαντλήθηκε
Κρεμαστός μεταλλικός σταυρός σε χρώμα vintage χρυσό, με κορδόνι από λινάτσα, σε συσκευασία 4 τεμαχίων. Κομψό δώρο, κατάλληλο για δημιουργικές διακοσ..
Κρεμαστή μεταλλική άγκυρα σε χρώμα vintage χρυσό, με κορδόνι από λινάτσα, σε συσκευασία 8 τεμαχίων. Κομψό δώρο, κατάλληλο για δημιουργικές διακοσμήσ..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.