Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0220.14124 ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΑΤΕΝ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΠΟΥΑ 15 mm

0220.14124 ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΑΤΕΝ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΠΟΥΑ 15 mm
0220.14124 ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΑΤΕΝ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΠΟΥΑ 15 mm

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κορδέλα σατέν λευκή με χρωματιστό πουά, φάρδους 15 mm, σε ρολό 50 μέτρων, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Mετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 0220.14124

Διαθέσιμες Επιλογές

Κορδέλα καρώ φάρδους 15 mm, διαθέσιμη σε συσκευασία 50 μέτρων και πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. ..
Κορδέλα καρώ φάρδους 38 mm, διαθέσιμη σε συσκευασία 50 μέτρων και πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. ..
Κορδέλα σατέν χρωματιστή με λευκό πουά, φάρδους 25 mm, σε ρολό 50 μέτρων, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχω..
Κορδέλα σατέν χρωματιστή με λευκό πουά, φάρδους 10 mm, σε ρολό 50 μέτρων, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχω..
Κορδέλα σατέν χρωματιστή με λευκό πουά, φάρδους 15 mm, σε ρολό 50 μέτρων, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχω..
Κορδέλα σατέν λευκή με χρωματιστό πουά, φάρδους 25 mm, σε ρολό 50 μέτρων, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχω..
Τρέσα με φουντάκια 2 cm, σε συσκευασία 10 Υ, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. Η τιμή ..
Κορδέλα ζιγκ-ζαγκ, φάρδους 3 mm, διαθέσιμη σε ρολό 25Υ. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές. Διαθέσιμα χ..
Κορδέλα σατέν διπλής όψης φάρδους 3 mm, σε ρολό 100y, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. Η ..
Κορδέλα σατέν διπλής όψης φάρδους 6.5 mm, σε ρολό 100y, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. ..
Κορδέλα σατέν διπλής όψης φάρδους 10 mm, σε ρολό 100y, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. Η..
Κορδέλα σατέν διπλής όψης φάρδους 15 mm, σε ρολό 100y, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. Η..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.