Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0136.05156 ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΛΥΒΙ

0136.05156 ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΛΥΒΙ
0136.05156 ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΛΥΒΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κουκλάκια με υποδοχή, που διακοσμούν υπέροχα τα μολύβια των παιδιών, σε σετ 6 χαρούμενων χρωμάτων.Διαστάσεις: 4x11 cmΗ τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Mετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 0136.05156
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 120 τεμ.
Κουκλάκια με υποδοχή, που διακοσμούν υπέροχα τα μολύβια των παιδιών, σε σετ 6 χαρούμενων χρωμάτων.Διαστάσεις: 7x7 cmΗ τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δε..
Κουκλάκια με υποδοχή, που διακοσμούν υπέροχα τα μολύβια των παιδιών, σε σετ 6 χαρούμενων χρωμάτων.Διαστάσεις: 6x7 cmΗ τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δε..
Κουκλάκια με με μπρελόκ και υποδοχή, που διακοσμούν υπέροχα τα μολύβια των παιδιών, σε σετ 6 χαρούμενων χρωμάτων.Διαστάσεις: 6x7 cmΗ τιμή αφορά το ένα..
Κρεμαστά υφασμάτινα κουκλάκια (αγόρια-κορίτσια), ντυμένα με πολύχρωμα ρούχα και καπέλο, σε σετ 12 τεμαχίων. Εξαιρετικό δώρο για παιδιά, ιδανική μπομπο..
Κρεμαστά λούτρινα αρκουδάκια με μπλε κορδέλα. Κατάλληλα για δημιουργικές διακοσμήσεις, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και εντυπωσιακές βαπτίσεις.Δ..
Κρεμαστά λούτρινα αρκουδάκια με κόκκινη κορδέλα. Κατάλληλα για δημιουργικές διακοσμήσεις, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και εντυπωσιακές βαπτίσει..
Σετ από 4 μίνι διάφανα πορτατιφάκια led, 11.5 cm, σε συσκευασία 12 τεμαχίων.  Κομψό και πρακτικό δώρο, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και εντ..
Σετ από 12 μίνι πορτατιφάκια led, 11.5 cm, σε 4 σχέδια & 3 χρώματα. Πωλούνται σε συσκευασία 12 τεμαχίων.  Κομψό και πρακτικό δώρο, ιδανική μπ..
 Γυάλινη κλεψύδρα 10 cm, με λευκή άμμο.  Κομψό και πρακτικό vintage δώρο, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμ..
Σετ από 3 γυάλινες κλεψύδρες 10 cm, με άμμο σε 3 χρώματα.  Κομψό και πρακτικό vintage δώρο, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και εντυπωσιακές β..
Γυάλινη κλεψύδρα 9 cm, με λευκή άμμο.  Κομψό και πρακτικό vintage δώρο, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμους. Δι..
Σετ από 3 γυάλινες κλεψύδρες 10 cm, με άμμο σε 3 χρώματα.  Κομψό και πρακτικό vintage δώρο, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και εντυπωσιακές β..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.