Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0130.10517 ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ

0130.10517 ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ
0130.10517 ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σετ από 6 ξύλινα διακοσμητικά με θέμα χαρούμενα μωράκια, σε αποχρώσεις του σιέλ. Έχουν αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος για εύκολη τοποθέτηση. Ιδανικά για δημιουργικές διακοσμήσεις και εντυπωσιακές χειροποίητες κατασκευές. Διαστάσεις: 5 cm (περίπου) Η τιμή αφορά το ένα σετ και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Mετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 0130.10517
0130.10511 ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ
Χαμηλή διαθεσ. - Αναμένεται
Σετ από 8 ξύλινα διακοσμητικά με θέμα μωρά και βρεφικά αξεσουάρ, σε αποχρώσεις του σιέλ. Έχουν ασορτί ξύλινο μανταλάκι στο πίσω μέρος για εύκολη τοπ..
Σετ από 8 ξύλινα διακοσμητικά με θέμα μωρά και βρεφικά αξεσουάρ, σε αποχρώσεις του ροζ. Έχουν ασορτί ξύλινο μανταλάκι στο πίσω μέρος για εύκολη τοπο..
0130.10513 ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ
Εξαντλήθηκε
Σετ από 6 ξύλινα διακοσμητικά με θέμα χαρούμενα μωρά σε καροτσάκι, σε αποχρώσεις του σιέλ. Έχουν ασορτί μανταλάκι στο πίσω μέρος για εύκολη τοποθέτη..
Σετ από 6 ξύλινα διακοσμητικά με θέμα χαρούμενα μωρά σε καροτσάκι, σε αποχρώσεις του ροζ. Έχουν ασορτί μανταλάκι στο πίσω μέρος για εύκολη τοποθέτησ..
Σετ από 6 ξύλινα διακοσμητικά με θέμα χαρούμενα μωράκια σε αποχρώσεις του σιέλ. Έχουν αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος για εύκολη τοποθέτηση. Ιδανικά για ..
Σετ από 6 ξύλινα διακοσμητικά με θέμα χαρούμενα μωράκια σε αποχρώσεις του ροζ. Έχουν αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος για εύκολη τοποθέτηση. Ιδανικά για ..
Πλαστικό παιχνίδι για σαπουνόφουσκες 50 ml, χρώμα λευκό με μπλε πουά. Το καπάκι περιέχει επιπλέον παιχνίδι λαβύρινθο με μεταλλική μπίλια. Αγαπημ..
Πλαστικό παιχνίδι για σαπουνόφουσκες 50 ml, χρώμα λευκό με ροζ πουά. Το καπάκι περιέχει επιπλέον παιχνίδι λαβύρινθο με μεταλλική μπίλια. Αγαπημέ..
Σετ από 3 τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Μονόκερος", σε συσκευασία 6 τεμαχίων. Έχουν φερμουάρ και πρακτικό κρίκο μπρελόκ για εύκολη και ασφ..
Σετ από 3 τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Flamingo", σε συσκευασία 6 τεμαχίων. Έχουν φερμουάρ και πρακτικό κρίκο μπρελόκ για εύκολη και ασφα..
Σετ από 3 τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Πόλεις του Κόσμου", σε συσκευασία 6 τεμαχίων. Έχουν φερμουάρ και πρακτικό κρίκο μπρελόκ για εύκολη ..
Σετ από 4 τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Travel", σε συσκευασία 4 τεμαχίων. Έχουν μεταλλικό κούμπωμα για εύκολη και ασφαλή χρήση. Κομψό και ..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.