Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0130.10243 ΞΥΛΙΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕΣ ΡΟΖ

0130.10243 ΞΥΛΙΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕΣ ΡΟΖ
0130.10243 ΞΥΛΙΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕΣ ΡΟΖ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ξύλινη, κρεμαστή σκάλα, διακοσμημένη με χαρούμενες πασχαλίτσες σε ροζ αποχρώσεις. Κατάλληλη για δημιουργικές διακοσμήσεις, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και εντυπωσιακές βαπτίσεις. Διαστάσεις: 7x40 cm Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Mετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 0130.10243
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 4 τεμ.
Σετ από 2 ξύλινες τριπλές κορνίζες διακοσμημένες με πειρατές. Κομψό και πρακτικό δώρο για σπίτι, ιδανικό για δημιουργικές, θεματικές διακοσμήσεις και ..
Κρεμαστή νεράιδα με διακοσμητικά λουλούδια σε σετ 6 χαρούμενων χρωματων. Κατάλληλη για δημιουργικές διακοσμήσεις, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες..
Κρεμαστή νεράιδα με διακοσμητικά λουλούδια σε σετ 6 χαρούμενων χρωμάτων. Κατάλληλη για δημιουργικές διακοσμήσεις, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες..
0130.11672 ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ 27 cm
Χαμηλή διαθεσ. - Αναμένεται
Ξύλινες, κρεμαστές μπαλαρίνες-πριγκίπισσες 27 cm, σε σετ 3 σχεδίων. Ιδανικές για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. Η τιμή αφορά το..
Ξύλινες, κρεμαστές μπαλαρίνες-πριγκίπισσες 18 cm, σε σετ 3 σχεδίων. Κατάλληλες για δημιουργικές διακοσμήσεις, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και..
0130.11670 ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ 14 cm
Εξαντλήθηκε
Ξύλινες, κρεμαστές μπαλαρίνες-πριγκίπισσες 14 cm, σε σετ 3 σχεδίων. Κατάλληλες για δημιουργικές διακοσμήσεις, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και ε..
Φοντανιέρα από διάφανο γυαλί γεμάτη με λευκό αρωματικό κερί, σε συσκευασία 36 τεμαχίων. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακο..
0152.19001 ΦΟΝΤΑΝΙΕΡΑ ΑΠΌ ΔΙΑΦΑΝΟ ΓΥΑΛΙ 7x9.5 cm
Νέα Μειωμένη Τιμή
Φοντανιέρα από διάφανο γυαλί για ασφαλή αποθήκευση και όμορφη παρουσίαση, σε συσκευασία 48 τεμαχίων. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις κα..
Γυάλινο διάφανο vintage μπουκαλάκι με πώμα. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμους, κατάλληλο για κεράσματα και δημιο..
Γυάλινο διάφανο vintage μπουκαλάκι με πώμα. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμους, κατάλληλο για κεράσματα και δημιο..
Γυάλινο διάφανο vintage μπουκαλάκι με πώμα. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμους, κατάλληλο για κεράσματα και δημιουρ..
Γυάλινο διάφανο βαζάκι 150 ml με καπάκι. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμους, κατάλληλο για δημιουργικές διακοσμήσ..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.