Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0130.08812 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΕ ΒΑΣΗ

0130.08812 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΕ ΒΑΣΗ
0130.08812 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΕ ΒΑΣΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σετ από 4 μεταλλικές διακοσμητικές αγελάδες, βαμμένες σε χαρούμενα χρώματα της Άνοιξης. Κατάλληλες για δημιουργικές διακοσμήσεις, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και εντυπωσιακές βαπτίσεις.Διαστάσεις: 11x17 cmΗ τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Mετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 0130.08812
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 4 τεμ.
Σετ από 4 παιδάκια 17 cm από πολυεστέρα, με εύκαμπτα πόδια φτιαγμένα από χάντρες και πολύχρωμα μαλλιά φτιαγμένα από νήμα. Στο πίσω μέρος έχει μαγνήτ..
Σετ από 4 αγοράκια 19 cm από πολυεστέρα, με εύκαμπτα πόδια φτιαγμένα από χάντρες και χρωματιστά μαλλιά φτιαγμένα από νήμα. Στο πίσω μέρος έχει μαγνή..
Πολύχρωμοι κλόουν φτιαγμένοι από κεραμικό, σε σετ 6 σχεδίων. Θυμίζουν παιδικές κατασκευές από πλαστελίνη. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και εν..
0153.09555 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ
Εξαντλήθηκε
Σετ από 4 διακοσμητικά παιδάκια, σε έντονα χρώματα της Άνοιξης, φτιαγμένα από κεραμικό. Κoμψό δώρο, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και εντυπωσια..
0153.09550 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ
Εξαντλήθηκε
Σετ από 2 διακοσμητικά παιδάκια, σε έντονα χρώματα της Άνοιξης, φτιαγμένα από κεραμικό. Κoμψό δώρο, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες και εντυπωσια..
Σετ από 4 διακοσμητικά παιδάκια, σε έντονα χρώματα της Άνοιξης, φτιαγμένα από κεραμικό με υφασμάτινα πόδια. Κoμψό δώρο, ιδανική μπομπονιέρα για ιδια..
Φοντανιέρα από διάφανο γυαλί γεμάτη με λευκό αρωματικό κερί, σε συσκευασία 36 τεμαχίων. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακο..
0152.19001 ΦΟΝΤΑΝΙΕΡΑ ΑΠΌ ΔΙΑΦΑΝΟ ΓΥΑΛΙ 7x9.5 cm
Νέα Μειωμένη Τιμή
Φοντανιέρα από διάφανο γυαλί για ασφαλή αποθήκευση και όμορφη παρουσίαση, σε συσκευασία 48 τεμαχίων. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις κα..
Γυάλινο διάφανο vintage μπουκαλάκι με πώμα. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμους, κατάλληλο για κεράσματα και δημιο..
Γυάλινο διάφανο vintage μπουκαλάκι με πώμα. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμους, κατάλληλο για κεράσματα και δημιο..
Γυάλινο διάφανο vintage μπουκαλάκι με πώμα. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμους, κατάλληλο για κεράσματα και δημιουρ..
Γυάλινο διάφανο βαζάκι 150 ml με καπάκι. Ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και εντυπωσιακούς γάμους, κατάλληλο για δημιουργικές διακοσμήσ..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.