Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0575.18360 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΞΥΛΙΝO VINTAGE ΚΟΥΤΙ-ΚΑΡΔΙΑ ME ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

0575.18360 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΞΥΛΙΝO VINTAGE ΚΟΥΤΙ-ΚΑΡΔΙΑ ME ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Εξαντλήθηκε
0575.18360 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΞΥΛΙΝO VINTAGE ΚΟΥΤΙ-ΚΑΡΔΙΑ ME ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χειροποίητο ξύλινο κουτί σε σχήμα καρδιάς και βάψιμο vintage, με ρομαντική διακόσμηση. Κομψό και πρακτικό δώρο, ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις.Διαστάσεις: 16.7x15.5x5.5 cmΗ τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Χρόνος παράδοσης 10 εργάσιμες ημέρες. Για επείγουσες περιπτώσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός Προϊόντος: 0575.18360
Χειροποίητη ξύλινη vintage μπιζουτιέρα με συρτάρι και εσωτερικό καθρέφτη και με ρομαντική διακόσμηση. Κομψό και πρακτικό δώρο, ιδανικό για δημιουργι..
Χειροποίητη ξύλινη αρχειοθήκη με 4 συρτάρια και ρομαντική διακόσμηση. Κομψό και πρακτικό δώρο, ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις. Διαστάσεις:..
Χειροποίητο στρογγυλό ξύλινο κουτί σε χρώμα vintage, με ρομαντική διακόσμηση. Κομψό και πρακτικό δώρο, ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις.Διαστάσει..
Χειροποίητο οβάλ ξύλινο κουτί σε χρώμα vintage, με ρομαντική διακόσμηση. Κομψό και πρακτικό δώρο, ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις.Διαστάσεις: 13..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.