Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0565.16705 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

0565.16705 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Εξαντλήθηκε
0565.16705 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με ρομαντική διακόσμηση. Ιδανική επιλογή για ιδιαίτερες και εντυπωσιακές βαπτίσεις. Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Χρόνος παράδοσης έως 10 εργάσιμες ημέρες. Για επείγουσες περιπτώσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός Προϊόντος: 0565.16705
Vintage μπαούλο ντυμένο με δερματίνη, με χειροποίητη ρομαντική διακόσμηση. Ιδανική επιλογή για ιδιαίτερες και εντυπωσιακές βαπτίσεις. Διαστάσεις: 48x..
Vintage μπαούλο ντυμένο με δερματίνη, με χειροποίητη διακόσμηση "Αλεξίπτωτο". Ιδανική επιλογή για ιδιαίτερες και εντυπωσιακές βαπτίσεις. Διαστάσεις: ..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.