Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0326.17230 ΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ 3D ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ

0326.17230 ΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ 3D ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ
0326.17230 ΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ 3D ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κρεμαστός μεταλλικός 3D πύργος Άιφελ, σε συσκευασία 50 τεμαχίων. Ιδανικός για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές. Διαστάσεις: 9x25 mm Διαθέσιμα χρώματα: ασημί, χρυσό, μπρούντζος. Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 0326.17230

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.
Μεταλλικό διακοσμητικό "Love", σε συσκευασία 50 τεμαχίων. Ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές. Διαστάσει..
Μεταλλικό διακοσμητικό "LOVE", σε συσκευασία 50 τεμαχίων. Ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές. Διαστάσει..
Κρεμαστή μεταλλική καρδιά με μήνυμα "HANDMADE WITH LOVE", σε συσκευασία 50 τεμαχίων. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητ..
Κρεμαστή μεταλλική κορώνα, σε συσκευασία 50 τεμαχίων. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές. Διαστάσεις: 3..
Κρεμαστό μεταλλικό πέταλο, σε συσκευασία 50 τεμαχίων. Ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές. Διαστάσεις: 3..
Κρεμαστό μεταλλικό vintage ρολόι, σε συσκευασία 50 τεμαχίων. Ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές. Διαστά..
Μεταλλικό διακοσμητικό Κωνσταντινάτο, με κρικάκι, σε συσκευασία 50 τεμαχίων. Ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκε..
Μεταλλική χάντρα με τρύπα 5 mm, σε συσκευασία 100 τεμαχίων. Ιδανική για ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές.Διαστάσεις: 10x8 mmΔιαθέσιμα χρώματα: χρυσό..
Μεταλλική χάντρα με τρύπα 3.8 mm, σε συσκευασία 100 τεμαχίων. Ιδανική για ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές.Διαστάσεις: 8x6.3 mmΔιαθέσιμα χρώματα: χρ..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.