Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0152.17555 ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 22.5 cm

0152.17555 ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 22.5 cm
Εξαντλήθηκε
0152.17555 ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 22.5 cm

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γυάλινο δοχείο με αεροστεγές καπάκι για ασφαλή αποθήκευση και όμορφη παρουσίαση. Κομψή και πρακτική λύση για γιορτές & πάρτι, ιδανικό για ιδιαίτερους και εντυπωσιακούς στολισμούς. Διαστάσεις: 11.5x22.5 cm Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Mετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός Προϊόντος: 0152.17555
Γυάλινο μπουκάλι 12 cm με μεταλλικό καπάκι και ασορτί καλαμάκι σε 4 χρώματα. Κομψή και πρακτική λύση για γιορτές & πάρτι, ιδανική μπομπονιέρα ..
Γυάλινο μπουκάλι 15.5 cm με μεταλλικό καπάκι και ασορτί καλαμάκι, σε 4 χρώματα. Κομψή και πρακτική λύση για γιορτές & πάρτι, ιδανική μπομπονιέ..
Γυάλινο ποτήρι με χερούλι, χρωματιστό βιδωτό καπάκι και καλαμάκι, σε 4 χρώματα. Κομψή και πρακτική λύση για γιορτές & πάρτι, ιδανική μπομπονιέρα..
Γυάλινο ποτήρι με χερούλι και χρωματιστό βιδωτό καπάκι σε 4 χρώματα. Κομψή και πρακτική λύση για γιορτές & πάρτι, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτ..
Γυάλινο βάζο με χρωματιστό κεραμικό καπάκι σε 6 χρώματα καθώς και μηχανισμό για αεροστεγές κλείσιμο. Κομψή και πρακτική λύση για γιορτές & πάρτι..
Πρωτότυπο γυάλινο δοχείο για όμορφες παρουσιάσεις. Κομψή και πρακτική λύση για γιορτές & πάρτι, ιδανικό για ιδιαίτερους και εντυπωσιακούς στολι..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.