Menu
ΚΑΛΑΘΙ

0130.17131 ΣΕΤ 30 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΞΥΛΙΝΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ 3 ΜΕΓΕΘΗ

0130.17131 ΣΕΤ 30 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΞΥΛΙΝΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ 3 ΜΕΓΕΘΗ
Εξαντλήθηκε
0130.17131 ΣΕΤ 30 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΞΥΛΙΝΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ 3 ΜΕΓΕΘΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σετ από 30 ξύλινες διακοσμητικές καρδιές σε λευκό χρώμα και 3 μεγέθη. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. Διαστάσεις: 9.5x8 cm ( 5 τεμάχια) 7.5x6 cm (10 τεμάχια) 3.5x3 cm (15 τεμάχια) Η τιμή αφορά το ένα σακουλάκι 30 τεμαχίων και δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και συνεννόηση σε σχέση με τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 5787107.
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός Προϊόντος: 0130.17131
Κρεμαστή καρδιά από φυσικό ξύλο με vintage λευκό βάψιμο. Κομψό δώρο, ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. Διαστάσεις:..
Κρεμαστή καρδιά από φυσικό ξύλο με vintage βάψιμο. Εξαιρετική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαί..
Κρεμαστή καρδιά από φυσικό ξύλο με vintage βάψιμο. Εξαιρετική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαί..
Κρεμαστή καρδιά από φυσικό ξύλο σε λευκό χρώμα. Εξαιρετική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές, ιδανική μπομπονιέρα για ιδιαίτερ..
Ξύλινη διακοσμητική vintage άμαξα σε λευκό χρώμα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. Διαστάσεις: 8x7x0.3 cm Η τι..
Ξύλινη διακοσμητική vintage άμαξα σε λευκό χρώμα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές κατασκευές. Διαστάσεις: 5x4.5x0.3 cm Η ..
Μεταλλικό διακοσμητικό Κωνσταντινάτο, με κρικάκι, σε συσκευασία 50 τεμαχίων. Ιδανικό για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκε..
Μεταλλική χάντρα με τρύπα 5 mm, σε συσκευασία 100 τεμαχίων. Ιδανική για ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές.Διαστάσεις: 10x8 mmΔιαθέσιμα χρώματα: χρυσό..
Μεταλλική χάντρα με τρύπα 3.8 mm, σε συσκευασία 100 τεμαχίων. Ιδανική για ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές.Διαστάσεις: 8x6.3 mmΔιαθέσιμα χρώματα: χρ..
Πλεκτή μπάλα 20 cm από ξύλο ιτιάς σε σιέλ χρώμα. Εξαιρετική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές. Η τιμή αφορά το..
Πλεκτή μπάλα 20 cm από ξύλο ιτιάς σε λιλά χρώμα. Εξαιρετική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές. Η τιμή αφορά το..
Πλεκτή μπάλα 20 cm από ξύλο ιτιάς σε ροζ χρώμα. Εξαιρετική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές.Η τιμή αφορά το ένα τε..
Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.